Test: Motorola Bluetooth Headset H350

Produktet i denne testen er sponset av den danske nettbutikken MyTrendyPhone.

Jeg bruker ikke Bluetooth headset til vanlig. Da jeg verken kjører bil eller har en jobb som krever at hendene skal være fri, liker jeg å ta telefonen når den ringer. Husker jeg prøvde et handsfriset for noen år siden. Men den hadde en propp som skulle inn i øret. Slik er det ikke med ikke med dette headsetet.

Motorola Bluetooth Headset H350 veier bare 18,5 gram og sitter veldig godt på øret. Etter en liten stund glemmer du nærmest at du har headsetet på øret. Høyttaleren på headsetet er flatt, så det er ingen plugg som skal inn i øret. Noe jeg er glad for. Størrelsen på settet er også greit.

Headsettet til Motorola har treknapper; volum +/- og svarknapp. Det er lett å registrere bluetooth headsetet med telefonen du bruker. Hold inne svarknappen på headsetet i 5-10 sekunder og søk så etter nye Bluetooth-eneheter med telefonen og parr dem. Neste gang telefonen ringer er det bare å svare ved å trykke på svarknappen på headsetet. Lydkvaliteten er grei og mikrofonen fanger greit opp stemmen din.

Motorola H350 kommer med en mini-usb lader for vanlig nettuttak (220V stikkontakt). Men du kan også lade den via PC (må ha egen kabel for dette, noe du sikkert har slengende et sted). Etter et par timer er batteriet fulladet. I følge Motorola har headsetet 8 timers taletid og 150 timer standby. Jeg har ikke testet dette annet enn at jeg kan si at en lading holder veldig lenge. Headsettet husker opptil 8 ulike Bluetooth v1.1/1.2 enheter. Det er den siste enheten som er den gjeldene.

Siden H350 støtter både headset og handsfree profiler, kan den kobles mot andre dingser som for eksempel en PC. Du kan dermed bruke headsetet når du for eksempel chatter på MSN eller bruker Skype. Jeg testet headsetet ved bruk av nettradio og Windows Mediaplayer. Og det fungerte greit, selv om H350 ikke er lagd for å spille musikk (lyden var grei nok). Headsetet fungerer opptil 10 meter fra enheten den er koblet seg til, så en viss frihet har du.

Som nevnt tidligere pleier jeg ikke å bruke headset til mobiltelefon, så jeg prøvde å koble den til Playstation 3. Det er samme prossedyre som å koble seg til mobilen. Spilte et par spill online med PS3 for å teste headsetet. Det fungerte veldig greit. Lett å høre hva andre sier og andre kan høre deg. PS3 har mulighet til å stille inn volumet på mikrofonen.

Motorola Bluetooth Headset H350 fungerer veldig greit. Jeg kommer nok ikke til å bruke det sammen med mobiltelefonen min, men vil derimot bruke headsetet med Playstation 3 når jeg spiller online.

MyTrendyPhone er en dansk nettbutikk og sender sine varer fra Danmark. Husk på at du må betale toll på alt over 200 kroner. Motorola H350 koster 166 kroner.

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons by-nc-sa
review Motorola Bluetooth Headset H350 Bluetooth headset MyTrendyPhone

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.