International Talk Like a Pirate Day

Enkelte ting er bare for moro og den internasjonale Talk Like a Pirate Day er en slik merkedag. Det var amerikanerne John Baur og Tim Laugel som i 1995 startet med denne parodien på merkedager. Og det er altså 19. september som er snakk-som-en-sjørøver-dagen. Nå er vel ikke dette noen stor dag i Norge, men på internett blir det i alle fall markert.

Heldigvis er det noen som henger seg på denne markeringen. Telltale Games selger spillet Tales of Monkey Island for bare $4.95. Tilbudet gjelder fram til mandag 20. september (PST). Mens du på PSN kan du kjøpe The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge i en samlepakke for 59 kroner til Playstation 3.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.