Noen tar ikke webdesign så nøye

Webdesign er noe alle tenker mer eller mindre på når man lager en nettside eller blogg. Det skal være lett å navigere og finne fram til det man ser etter. Oversikt er vel et greit stikkord her.

Heldigvis finnes det noen hederlige unntak. En slik nettside er Arngren.net (som du kan se et skjermbilde av under). Her gjelder det tydelig å presse flest mulig produkter inn på et skjermbilde. Er ikke helt lett å få oversikten her. Og prøver du å sjekke de ulike kategoriene i menyen til venstre (nettsiden har faktisk en meny), så er ikke overiskten noe bedre her.

Det interessante her er at nettsiden har vært slik siden 2003. Du kan gå inn på The Internet Archive Wayback Machine å sjekke. Det eneste som er forskjellen er at PC-skjermer nå har en høyere oppløsning og at det dermed er mulig å presse enda mer produkter og uoversiktelighet på nettisda.

På webdesign gir jeg Arngen stryk.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.