Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Norsk Filmhelg 2010 | Frank Eivinds verden

Norsk Filmhelg 2010

Jeg fikk den geniale idéen om Norsk Filmhelg 2010 for en time siden. Kom litt brått på når jeg tenker å arrangere det fra fredag 1. til søndag 3. oktober. Heldigvis trenger ikke denne filmfestivalen store lokaliteter, da den skal foregå i din stue.

Oppfordringen til deg er å ha fokus på norsk film denne første helgen i oktober. Gå på kino, se en Blu-ray eller DVD film. Skriv noen ord om den på bloggen din og del det med resten av Norge.

Jeg tenkte å bruke firkantemnet #NorskFilmhelg på Twitter og håper du gjør det samme.

Dermed er oppfordringen gitt. Ha en flott Norsk Filmhelg.

 

Orgianlfoto til plakaten er av hellochris (Flickr) – Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic

3 thoughts on “Norsk Filmhelg 2010

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.