Anmeldelse: Rovdyr (DVD)

Året er 1974. Det er sommer og de fire ungdommene Camilla, hennes kjæreste Roger og søsknene Mia og Jørgen skal tilbringe noen dager i skogen.

Etter en liten stopp på en veikro for å fylle drivstoff, spise litt og tømme sin egen tank, kommer de litt på kanten med noen av de lokale innbyggerne. De tar også med seg en haiker fra denne veikroa. Men de får ikke kjørt langt før de må stoppe. De blir slått bevisstløse og våkner litt senere ute skogen. Der er det noen som driver jakt… på ungdommene.

Rovdyr er en grei skrekkfilm, men ikke noe mer. Ingen overraskelser eller nyvinninger. Dette er en hjelp-jeg-har-noen-i-hælene-film-og-må-løpe-for-livet. Filmen har ikke noen historie bortsett fra at det gjelder å overleve. I bakomfilmen nevner filmskaperne dette, at filmen drives av situasjonen personene er i og ikke er historiedrevet.

Jeg synes filmen bruker surroundlyd godt. Ting skjer i alle kanaler. Men dialogen kan til tider være litt vanskelig å oppfatte. DVDen inneholder en Bakomfilm, to kommentarspor, trailere, TV-spot og outtakes.

Sjanger: Skrekk. Utgitt: 2008. Regi: Patrik Syversen. Manus: Nini Bull Robsahm og Patrik Syversen. Skuespillere: Henriette Bruusgaard, Lasse Valdal, Nini Bull Robsahm, Jørn-Bjørn Fuller-Gee, Janne Beate Bønes, Trym Hagen, Jorunn Kjellsby.

One thought on “Anmeldelse: Rovdyr (DVD)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: