Demonstranter amok i Oslo

Onsdag 17. november blei det holdt en demonstrasjon til støtte for kvinner med uønsket adferd ved egen omsorg.

Det startet rolig med lett underholdning i Spikersuppa med blant annet Ingrid Olava som sang Bjørn Eidsvåg sin “Eg ser” og diktlesing ved Ane Dalh Torp. Det var dessuten informasjon ved Gunnar Veistad som er informasjonssjef i Helsedirektoratet.

Etter den lille markeringen beveget fakkeltoget og demonstrantene seg med Gunnar Veistad i spissen rolig mot Helsedirektoratet. Etter litt rop kom det ut to representanter fra direktoratet. Men demonstrantene var tydeligvis ikke fornøyd med det de hadde å komme med. Dermed gikk en del av demonstrantene til angrep på den nærmeste parkerte bilen. Det endte med at bilen blei veltet og nærmest endte opp som totalvrak. En sjebnens ironi er at bilen tilhørte Gunnar Veistad.

 

One thought on “Demonstranter amok i Oslo

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.