Billig Blu-ray i norske nettbutikker

Da Blu-ray kom var prisene forholdsvis høye, slik det var med DVD filmer i starten. Heldigvis har Blu-ray filmer nå kommet ned på DVD-pris nivået. Noe jeg setter pris på, og som gjør at filmsamlingen øker (nesten uke for uke).

CDon har nå en rekke Blu-ray filmer fra 49 kroner. De har godt og vel 300 filmer til under 100 kroner. Også Elkjøp har en rekke Blu-ray filmer fra 49 kroner, ca. 130 filmer under 100 kroner. Platekomaniet er på ingen måte noe dårligere. De har nemlig 560 Nice Price filmer fra 59,50 til 129,50 kroner.

Når det gjelder Blu-ray 3D er disse filmene fremdeles dyrere i Norge enn i utlandet. Har du tenkte å kjøpe 3D-filmer kan det nok være lurt å sjekke Amazon.co.uk og Play.com. Ulempen er selvsagt at man ikke får norsk undertekster, men det er mange som klarer seg fint med engelske.

Du skulle derfor ha store muligheter for å finne en del filmer du liker til en rimelig penge.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.