Ski-VM 2011 i Oslo har åpnet

Foto: Frank Eivind Rundholt

Da er endelig ski-VM i Oslo i gang. Onsdag kveld var det åpningsseremoni på Universitetsplassen. Det skal ha vært nærmere 50 000 mennesker til stede.

Jeg sluttet på jobb en time før det hele startet. Så da jeg kom til Nationalteateret med T-banen, var det jo allerede mer enn fult. Litt kjedelig når jeg hadde planer om å ta litt bilder/video. Men sånn var det nå en gang. Kompaktkameraet mitt gikk også tom for batteri også. Dårlig planlagt. Men jeg fikk likevel en del video som jeg har redigert sammen.

Man kan ikke klage på stemingen. Garden og Forsvarets statsmusikkorps ledet an med 1700 barn fra 37 skoler som gikk fra Slottsplassen og ned til Unversitetsplassen. Styrelederen i Ski VM 2011, Svein Aaser, og Gian Franco Kasper, presidenten i FIS, holdt taler og ordfører i Oslo, Fabian Stang, ønsket velkommen.

Maria Haukaas Mittet framførte også den offisielle VM-sangen “Glorious“.

Selv om jeg ikke hadde verdens beste plass, så fikk jeg sett mer enn de som så på NRK1. Der skal visstnok åpningen vært en del av Førkveld. Så de klippet litt mellom studio og Universitetsplassen. Dette ga naturlig nok seerstorm hos NRK.

Jeg har ikke billetter til noen øvelser, men kommer til å følge med på TV så mye det lar jeg gjøre. Uheldigvis er det mange øvelser som går i beste arbeidstid. Og jeg skal ikke se bort i fra at jeg tar en tur til Universitetsplassen på nytt hvis det skulle dryppe litt gullmedaljer til Norge.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: