Var det i dag man kunne sjekke selvangivelsen?

Jeg leste på nett i dag at 2,4 millioner skatteytere tilsammen får tilbake 26 milliarder på skatten. Og alle vil jo ha en bit av dem, selv om faktisk hele 780 000 fikk baksmell og må betale tilbake 11,7 milliarder til staten.

Klokken åtte i dag morges var det magiske klokkeslettet, da hele Norges befolkning tastet https://www.altinn.no inn i sin nettleser. Pågangen var så stor at nettsiden brøt sammen og har vært utilgjengelig i hele dag (se skjermbilde under). Så folket venter fremdeles i spenning på hva man får igjen på skatten, eventuelt hva man må betale.

Nå 14 timer etter det skulle være mulig å sjekke selvangivelsen, er det fremdeles ikke mulig å komme inn. Dårlige greier.

One thought on “Var det i dag man kunne sjekke selvangivelsen?

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.