Har fått penger fra Ruter

I februar skulle jeg ut og reise, og måtte skaffe meg et Flexi-kort (det med åtte klipp på). Optimistisk puttet jeg en 200-lapp i automaten. Ved første forsøk kom pengene i retur. Ved andre forsøk skjedde det ingenting. Penge blei i automaten og jeg var uten billett. Tok ikke sjansen på å sløse 200 kroner til og kjøpte en enkelt billett.

Dette måtte jo meddeles på Twitter:

Da slukte @ruter sin billettautomat på Sinsen t-banestasjon min 200-lapp uten at jeg fikk noen billett. #iriterende

Det gikk ikke mange minuttene før Ruter svarte:

@frankeivind Hei. Send inn en henv her: via http://ow.ly/43k2h med info. Mvh Hege

Dermed slapp jeg å finne fram denne informasjonen selv, noe jeg likevel hadde tenk å gjøre senere samme dag.

Det tok riktig nok ca. fire uker (de hadde vel en del å tenke på under ski-VM), men nå har Ruter satt inn 200 kroner på min konto. Takker for god kundebehandling!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: