Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Bokserien Kule ting lansert i Ragnas hage | Frank Eivinds verden

Bokserien Kule ting lansert

Utdeling av bøker

Etter et par år fra idéer til gjennomførelse av det å lage en bok, kunne de to forfatterne Sondre Harvik Bjaberg og Håkon Forfod Sønneland endelig lansere sin barnebok serie Kule ting med undringsfakta. Dette skjedde i Ragnas hage 14. februar.

Boka har vært ute i butikkene en ukes tid allerede, men forfatterne ville gjøre stas på alle barna som har bidratt (og deres foreldre). De barna som var avbildet i boka, fikk hvert sitt eksemplar av boka de var med i.

Sondre Harvik Bjaberg er min kollega og jobber i Ragnas hage hvor mange av bildene til boka er tatt. Det har derfor vært veldig artig å kune følge prosessen med boka.

Min anmeldelse av bokserien kan du lese her.

Gratulere så mye med lanseringen av en flott bokserie.

Håkon Forfod Sønneland (t.v) og Sondre Harvik Bjaberg må også signere bøker.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.