Anmeldelse: Angry Birds Space (Android)

Jeg blei raskt hektet, da det første Angry Birds spillet kom ut. De to neste, Seasons og Rio, var mer av det samme, men greie nok.

Angry Birds Space derimot føles veldig nytt og et friskt pust i Angry Birds-serien. Fra å ha holdt seg på jorden i de tre første spillene, tar de sinte fuglene nå turen ut i verdensrommet.

Det nye og viktige elementet i Space, er gravitasjon. Planetene har hvert sitt grativasjonsfelt som tiltrekker seg fuglene.

Noen ganger befinner spretterten seg inne i gravitasjonsfeltet og fuglene vil, om de ikke treffer noe, bevege seg sirkulært inn mot sentrum.

Befinner spretterten seg på utsiden av en planets gravitasjon og den ikke blir fanget opp, vil fuglen fly rett fram og inn i evigheten. Så det gjelder å beregne litt for å få fuglen inn i gravitasjonen for å treffe grisene. Av og til må man også seriekoble gravitasjonen til flere planeter.

Jeg har testet Android-versjonen av Angry Birds Space. Likte du det første spillet, vil du så absolutt like dette. Last ned og spill.

 

 

 

 

Skjermbildene tatt med Screenshot UX.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.