Kindle Fire HD lansert av Amazon

Amazon har lansert nye versjoner av sin Kindle Fire-serie. Kindle Fire HD vil være i salg fra midten av oktober og kommer i tre modeller pluss to varianter av hver.

Kindle Fire HD er på 7″ med oppløsning på 1280×800. Blir levert i 16GB (US$199) og 32 GB (US$249). Kindle Fire HD 8.9″ har en litt høyere oppløsning med sine 1920×1200. Kommer i 16GB (US$299) og 32GB (US$36) versjon. 8.9″ kommer også i super-versjon, Kindle Fire HD 8.9″ 4G LTE Wireless. Denne vil være på 32GB (US$499) og 64GB (US$599).

I tillegg til å kunne lese bøker på dem, vil amerikanerne kunne leie filmer, TV-serier, spille spill (er jo tross alt en Android-enhet), høre musikk og lydbøker. Med andre ord, alt det Amazon har og tilby.

Foreløpig vil ikke Kindle Fire HD være tilgjengelig i Norge, men den vil lanseres i blant annet Storbritania. Så det er jo lov og håper.

Amazon annonserte også en oppgradering av deres enkleste Kindle-leser, Kindle Paperwhite.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.