Slik ser du amerikanske Netflix

netflix_usaDet er mange som synes at det norske tilbudet på Netflix er for dårlig. Kanskje spesielt når det gjelder serier. Utvalget på amerikanske Netflix er mye større. Dette skyldes både at Netflix er ny i Norge og ikke minst at det kan være andre som allerede eier rettighetene til serier.

Men fortvil ikke. Det er ganske enkelt å få tilgang til både amerikanske Netflix og tjenesten Hulu. Det finnes ulike måter å gjøre det på (blant annet proxy og DNS-tjenester), jeg beskriver en av dem for PC.

Slik gjør du det

Først trenger du å laste ned nettleseren Firefox, om du ikke allerede har den. Deretter starter du nettleseren og går inn på denne linken her og installerer Media Hint. Logg deg deretter inn på Netflix.com med ditt norske brukernavn, og du har tilgang til alt som finnes på anerikanske Netflix.

Hulu.com har det meste av serier, mye er gratis, mens noe må man betale for (Hulu Plus). Det er riktig nok noen reklameblokker i løpet av episoden, men man slipper å bruke torrent-sider som er ulovlig. Lovlig nett-tv er bra.

Media Hint fungerer også på blant annet ABC.com og FOX.com.

One thought on “Slik ser du amerikanske Netflix

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.