Se Netflix fra andre land

unblock-us

Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan se amerikansk Netflix med Media Hint for FireFox og Chrome. Dette fungerer fint om man ser Netflix på PC (noe jeg sjeldent gjør). Men hva om man bruker andre enheter?

Om man ser Netflix med f.eks. Xbox og Apple TV som jeg bruker mye, er tjenesten Unblock-US.com [affiliate-lenke] veldig fin å bruke. Den lar deg enkelt sette opp ulike enheter med å forandre DNS-adressen på dingsen din. Det finnes tutorials for de mest vanlige.

Unblock-US.com [affiliate-lenke] koster US $4.99 i måneden (ca. 30 kroner). Man kan teste i en uke uten noen forpliktelser.

Det er også mulig å se Netflix fra andre regioner. Mulige land man kan velge mellom er USA, Canada, Storbritania, Irland, Mexico, Brasil, Sverige, Danmark, Norge og Finland. Det er nok USA og Storbritania som er de mest interessante landene. Men både Sverige og Danmark har noen serier som ikke vi i Norge har, og Brasil har for eksempel alle James Bond filmene (med unntak av Skyfall). Så man får det beste av alt.

Unblock US støtter også Netflix’ Super HD. For meg som ser mye på Netflix, betaler jeg gladelig 30 kroner ekstra i måneden for å kunne se amerikansk, britisk og andre lands Netflix på de dingsene jeg selv måtte ønske.

5 thoughts on “Se Netflix fra andre land

 • Pingback: 80-tallsserier på amerikanske Netflix | Frank Eivinds verden

 • 09/07/2013 at 14:27
  Permalink

  Hei
  Jg reiser til Spania ganske ofte, og der skulle jeg veldig gjerne ønske at man kunne se Netflix. For jeg har vurdert å kjøpe en Apple TV. Men jeg er ikke helt sikker på om det gjør det mulig å se netflix i andre land eller ikke. Så det jeg da lurer på er om Unblock US kun vil gi deg tilgang til innoldet fra andre lands Netflix til Norge, eller om det også gir deg muligheten til å se norsk netflix i andre land.

  Reply
 • 01/01/2014 at 21:48
  Permalink

  Jeg har brukt http://norskinternett.com for å se NRK fra Spania, funker som en drøm :) Lett å sette opp på forskjellige enheter som iPad og PC, trenger ikke installere noe programvare. De levere måneds abb. noe som gjør at det er lett å starte og stoppe abb. hvis du er i utlandet bare kortere perioder.

  Mvh
  Tore

  Reply
  • 05/01/2014 at 19:01
   Permalink

   Takk for tips! Vil tro det er mange som har bruk for en slik tjeneste når de er i utlandet for en kortere eller lengre periode.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.