Animal Crossing: New Leaf kommer i juni

animal_crossing_new_leaf_3ds_nintendo_direct_screenshot

Animal Crossing: New Leaf kommer til Nintendo 3DS 14. juni. Spillet er ikke helt ulik tidligere utgaver, men du får denne gangen enda større muligheter til gjøre ting. Som en første ting, så er det du som er ordfører i byen din og kan starte ulike type byggeprosjekter. Det er større muligheter for å redigere både utsiden og innsiden av huset ditt, i tillegg til ditt eget utseende.

Flerspiller delen er også forbedret. Du kan som tidligere besøke dine venners byer, med StreetPass kan du se andres hus, besøke byer til folk du ikke kjenner og dra til en tropisk øy med dine venner for å spille minispill.

Må si jeg gleder meg veldig til dette spillet. New Leaf kom ut i Japan i november 2012 og i den forbindelse hadde Nintendo en egen Nintendo Direct som kun omhandlet dette spillet. Det kan du se på Nintendo UK sin YouTube-kanal med engelsk teksting.

Et annet spill jeg gleder meg veldig til, er Luigi’s Mansion 2. Det kommer 28. mars. Også det til Nintedo 3DS. Det ser veldig bra ut.

Hele Nintendo Direct sendingen fra torsdag 14. februar, kan du se i videoen under.

Foto: Skjermbilde tatt fra YouTube-video

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.