HBO Nordic åpnet for alle

hbo_nordic_abonnement

HBO Nordic åpnet sin streamingtjeneste for alle mandag 18. februar. Tjenesten har vært tilgjengelig for de med invitasjonskode fra midten av desember.

Selv om enkelte ting har bedret seg noe siden jeg testet tjenesten i desember, er det fremdeles mye som mangler. HD skal komme på alle enheter, foreløpig har jeg ikke sett noe til dette. Ei heller app til Xbox 360 som er lovet i løpet av første kvartal (OK, så er jeg litt utålmodig). Foreløpig støtter iPad appen bare mirroring over Airplay. Det betyr ‘firkantent’ bilde på TV-skjermen, noe som er svært gammeldags og som HBO Nordic bør få orden på straks. Da mener jeg skikkelig Airplay-støtte.

Så vidt jeg kan se ut i fra brukervilkårene (se pkt. 14), har HBO Nordic gått vekk fra 3 måneders oppsigelsestid. Det betyr at man ved månedsabonnement (129 kr), bare betaler måned for måned og kan si opp når som helst. Om det stemmer, er det et av de bedre grepene HBO Nordic har foretatt på svært lenge.

One thought on “HBO Nordic åpnet for alle

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.