Påskekrim på WiMP og Ordflyt

wimp_ordflyt_radioteater_paske

Det er påske og tid for å konsumere litt krim. På WiMP og Ordlyt kan du finne flere radioteater-serier fra NRK som vil passe fint som påskekrim. Her er mine favoritter som allerede ligger inne på telefonen min.

Døde menn går på ski

WiMP, 2t 20min, Knut Nærum, 99 kr

En vennegjeng drar til den beryktede Mørkli-hytta hvor de skal tilbringe påska. Sverre Hartkorn som har invitert dem, skal bli “drept” i løpet av oppholdet der. Premien er 5 millioner kroner. Men oppholdet tar en brå vending i det en av dem blir funnet død, på ordentlig.

De dødes tjern

WiMP, 3t 9min, Bernard Borge, 129 kr

Blåtjern er et beryktet bunnløst tjern og åsted for et gammelt morddrama. Bjørn Werner forsvinner fra en hytte like ved og hans søster og deres venner drar til hytta for å lete etter Bjørn. Oppholdet på Daumannshytta blir langt fra hyggelig.

Spill i mørke

WiMP, 3t 31min, Edith Ranum, 129 kr

Julia Tinnberg besøker sin søster som nettopp har gitt ut en ny bok med stor suksess. Hun har en fornemmelse av at det skjer noe merkelig i huset, og dette blir raskt bekreftet av en fryktelig opplevelse.

Mistenkelig dødsfall

Ordlyt, 3t, Johs Solberg, 110 kr

I en middels stor by på Østlandet blir en kvinne funnet død. Til synelatende har hun lidd en naturlig død. Problemet er bare at liket er hodeløs.

Manøver mord

Ordlyt, 3t 31min, Arild Feldborg og Gunnar Hagen-Hartvedt, 149 kr

På et turisthotell oppstår det et slagsmål i peisestua, men det er bare starten. Et menneske på hotellet har planlagt å drepe en annen. Og i området rundt hotellet er det en militærøvelse som gjør at menneksene på hotellet ikke kan bevege seg derfra.

Kadaverkvartetten

Ordflyt, 2t 55min, Edith Ranum, 169 kr

Julia Tinnberg har fått en kneskade, noe som gjør at hun legger seg inn på professor Gavangs privatklinikk. Selv om fasaden er fin, skjønner hun at noe det er noe mystisk og faretruende som skjuler seg der. Og som så ofte før, har hun raskt rotet seg inn i nok en kriminalsak.

One thought on “Påskekrim på WiMP og Ordflyt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.