The Following på TVNorge

The Following hadde premiere på TVNorge 17. mars. Dette er en mørk serie med Kevin Bacon i hovedrollen som den tidligere FBI-agenten Ryan Hardy.

Seriemorderen Joe Carroll rømmer fra fengselet og Hardy som fanget Carroll, blir hentet inn igjen for å hjelpe til med å spore opp seriemorderen. Mye tyder på at Carroll bruker internett til å få tilhengere som utfører planene hans.

Dette var en veldig god første episode. Vi lærer sånn passe mye om både Joe Carroll og Ryan Hardy. Det er sånn passe skummelt, en del twist and turns, og nok spenning til at jeg gleder meg veldig til neste søndag.

Første sesong av The Following inneholder 15 episoder og det er allerede bestemt at det blir en sesong 2 av serien.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.