Flere Ekstra-tjenester fra RiksTV

rikstv_logoEtter å ha sett litt på sidene til RiksTV, kan det se ut til at det vil dukke opp flere tjenester på RiksTV sin Ekstra-portal.

Under ‘Se Tippeligaen på TV‘ fant jeg at Disney Channel on Demand snart lanseres. Dette blir vel teknisk sett en relansering av tjenesten, siden den i sin tid fantes i Alltid Underholdning-tilbudet. Og skal man gå ut i fra hva man fikk den gang, blir det et variert innholdt fra de tre Disney-kanalene.

I fjor kom TV 2 Sumo Basis (les min test her), og RiksTV vil utvide med flere slike se TV tilbake i tid-tjenester. Kunne man håpe på noe fra TVNorge og/eller NRK?

I tillegg til dette utvikles det nye tjenester til underholdningsportalen Ekstra. Noen eksakt dato er ennå ikke satt, men to utvidelser av Ekstra kommer i alle fall i løpet av våren 2013.

2 thoughts on “Flere Ekstra-tjenester fra RiksTV

  • 07/05/2013 at 15:14
    Permalink

    TvNorge, Max, Vox og Fem blir idag lansert på Ekstra portalen som 7 dagers arkiv =)

    Håper de følger opp med kanskje NRK og/eller TV3 og viasat Play også. Det hadde vært gull.

    Satser på at de også går over fra de vanlige Viasat4 og Max til disse i de noe HD versjonene-

    Reply
    • 07/05/2013 at 17:09
      Permalink

      Blir greit å kunne ha muligheten til se TVNorge-kanalene tilbake i tid.

      Om jeg skal gjette, tror jeg det er større sjansen for at vi får TV3 og Viasat 4 Play enn at innholdet til NRK dukker opp.

      Det hadde ikke gjort noe om Viasat 4 og MAX kom i HD-versjon. Nå sier RiksTV at det ikke er plass. Men de klarte likevel å presse inn tre nye fotballkanaler i vår og jeg vet (fra egne målinger) at de har noe å gå på (selv om det ikke er så mye).

      Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.