Fotball-VM 2014: Mandag 16. juni

Mandag 15. juni spilles følgende kamper i fotball-VM:

Tyskland – Portugal (gruppe G). Tyskland dominerer hele kampen. Pereira (Portugal) sparker ned Götze (Tyskland) som gir han gult kort og straffe til Tyskland etter 11 minutter. Müller setter straffe i mål. Tysklands mål nummer to kommer ved Hummels etter 32 minutter. Etter 37 minutter får Pepe (Portugal) direkte rødt kort. Et minutt på overtid setter Müller nok en gang ballen i mål for Tyskland. Pause: Tyskland – Portogal 3 – 0. Tyskland forsetter spillet sitt og etter 78 minutter setter Müller inn sitt tredje mål for kampen.  Sluttresultat: Tyskland – Portugal 4 – 0

Iran – Nigeria (gruppe F). En forholdsvis gjevn kamp uten de alt for store sjansene. Teymourian (Iran) gult kort etter 75 minutter. Iran – Nigeria 0 – 0

Ghana – USA (gruppe G). Sluttresultat: Ghana – USA 1 – 2 [så ikke kampen]

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.