Fotball-VM 2014: Tirsdag 17. juni

Kamper i fotball-VM tirsdag 17. juni.

Belgia – Algerie (gruppe H). Algeri åpner best, men Belgia kommer rask inn i kampen. Etter 24 minutter feller Vertonghen (Belgia) Feghouli (Algerie) innenfor 16. meteren, får gult kort og staffe til Algerie som Feghouli setter i mål. Bentaleb (Algerie) gult etter 34′. Pause: Belgia – Algerie 0 – 1. Belgia starter bedre enn i første, og kommer til flere gode angrep. Resulterer i mål etter 70 minutter ved Fellaini. Belgia fortsetter å kjøre på og Mertens lager mål etter 82 minutter. Sluttresultat: Belgia – Algerie 2 – 1

Brasil – Mexico (gruppe A). Høyt tempo i åpningsminuttene. Brasil tar etter hvert over mot halvspilt, selv om Mexico også kommer til gode avslutninger. Kjempe sjansje til Brasil i sluttminuttet. Ramires (Brasil) gult kort i siste spilleminutt. Pause: Brasil – Mexico 0 – 0. Mexico er det laget som presset mest og har de beste sjansene i begynnelsen av 2. omgang. Gult kort til Aguilar etter 59′ og Vazquez etter 62′, begge Mexico. Kjempe sjansen til Brasil etter 69′. Brasilianerne presser veldig. Gult kort til Silva (Brasil) 79′. Nok en god sjanse til Brasil etter 85 minutter. Mexico får til et knall skudd etter 89′. Sluttresultat: Brasil – Mexico 0 – 0.

Russland – Sør-Korea (gruppe H). 1 – 1 [så ikke kampen]