Sommeren 2014

Nå som august er over og sommeren definivt slutt, er det kanskje på tide å oppsummere sommeren 2014. Det er ingen tvil om at dette har vært den beste sommeren i mannsminne, med badetemperaturer på +23ºC og lufttemperatur opp mot +30ºC store delere av juli i Risør.

Sommer betyr MYE grilling som blant annet inkluderer den årlige familiegrillfesten med både natutsti og hesteskokasting. I år vant jeg naturstien.

Sommer 2014 Sommer 2014

Med godt over 20 grader i vannet det meste av tiden, har det vært fantastisk god å bade og jeg har tilbragt mye tid nede ved sjøen, soling og boklesing. Og det har blitt en del lek med GoPro-kameraet under vann også.

Sommer 2014 Sommer 2014

Sommer 2014

En tur til Den Lille Dyrahage har det også blitt. Du kan se flere bilder her.

Sommer 2014

Jeg fikk også vært på Lille Danmark, en av de store øyene i Risør-skjærgården, som er 20 år siden sist jeg var der. Dessverre blei det den dagen den kom en mye regn tidlig på ettermiddagen. Men min søster og jeg fikk bada, spist lunsj og tatt noen bilder før regnet kom.

Sommer 2014 Sommer 2014

En kveld var jeg ute for å ta timelapse bilder av solnedgangen. Satte GoPro-kameraet på stativ og lot det ta bilder ca. 1 time før sola gikk ned til ca. 1 time etter at sola hadde gått ned.

Sommer 2014 Sommer 2014

Hver gang det er ferie, pleier mine søstre og jeg å gå på “elg-safari“. Det er et sted som vi alltid ser rådyr, så også i denne ferien.

Sommer 2014

En rundtur i Risør er jo selvfølgelig et must. Og var også nede i byen på Trebåtfestivalen for å se om den svenske båten S-1 ville sette rekord. Se flere bilder her.

Sommer 2014 Sommer 2014

Siden sommeren har vært svært varmt, har det ikke alltid vært like lett å sovne på kvelden. Så i litt over to uker av ferien i Risør sov jeg ute på verandaen. Selv om det enkelte netter var varmt, var det betraktelig svalere enn å sove inne. Et par netter satte jeg kameraet til å ta bilder av stjernehimmelen, og en natt fikk jeg med en Iridium-satellitt som vist i bildet under (10 sekunder lukketid).

Sommer 2014

Jeg husker ikke sist jeg var på Vakthusheia, men det er svært mange år siden. Hadde planer om å gå dit en dag det var litt svalt, men slike dager fantes nesten ikke i sommer, så da blei det en noe varm dag siden ferien i Risør gikk mot slutten. Jeg satt der i litt over 1 time, spiste og koste meg, og så ikke en levende sjel (ingen døde heller for den del).

Sommer 2014

Dette må har vært tidenes sommer. Avslappene dager ved sjøen, ligge på gresset hjemme å lese i bøker. Bare slappe av!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.