BBC Brit og BBC Earth kommer 13. april

bbc_brit_earth_logo

To nye BBC-kanaler er på vei til norske TV-seere. Mandag 13. april kommer BBC Brit og BBC Earth. De erstatter hendholsvis kanalene BBC Entertainment og BBC Knowlegde.

Om BBC Brit:

BBC Brit tilbyr faktabasert underholdning av ypperste klasse, som er både intelligent og fleipete. Rettet mot menn, men med en bredere appell, blander kanalen ekspertise med underholdning, og fakta med humor. BBC Brit blir det eksklusive hjemmet til “Top Gear” og vil dekke et rikt utvalg av temaer: Biler, vitenskap, eventyr, business, mat, livsendrende øyeblikk, ekstreme karakterer, rare eksentrikere, musikk, sport og komedie.

Om BBC Earth:

BBC Earth ønsker å inspirere seerne ved å dele de fantastiske vidunderne i universet vårt. Kanalen vil vise arbeidet til verdens fremste dokumentarfilmskapere og ta publikum med på spennende oppdagelsesreiser. Fra de minste skapningene under mikroskopet til det uendelige verdensrommet, BBC Earth vil føre seerne ansikt til ansikt med hjertebankende handlinger, halsbrekkende ideer og underet ved det å være menneske.

Her finner du BBC Brit:

  • Altibox: 46
  • Canal Digital Kabel: 24
  • Canal Digital Parabol: 41
  • GET: 16
  • RiksTV: 11

Her finner du BBC Earth:

  • Altibox: 48
  • Canal Digital Kabel: 69
  • Canal Digital Parabol: 37
  • GET: 51
  • RiksTV: Underholdningsportalen

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.