Påska 2015

??????????

Påska er en deilig og avslappende tid. Tilbringe en ukes tid sammen med familien i Risør er veldig hyggelig og gøy.

Bursdager

Både mamma og pappa har bursdag sånn ca. i påska. Så det betyr at de feires, noe som igjen betyr god mat og kaker.

??????????

Årets første bad

I påska åpnes badesesongen og årets første bad gjennomføres. Men ikke til en hver pris. Det har vært enkelte år jeg har droppet det på grunn av dårlig og kaldt vær. I år var det helt skyfritt, sol og godt og varmt på land. Vannet holdt +6°C, noe som betyr full fart ut i vannet og kanskje enda raskere opp igjen.

??????????

??????????

Tur til Tvedestrand

Det er år og dager siden jeg har vært i Tvedestrand. Så skjærtorsdag dro min søster og jeg dit for å kunne ta bilde av en rød telefonkiosk som står der. Bilder fra den turen kan du se her.

Tvedestrand

Påskegrill

I åresvis har mine søstre og jeg startet grillsesongen i påska. I år var det et fantastisk strålende vær. Men slik har det ikke alltid vært.

??????????

Yatzi og quiz

Hva er vel en påske uten et slag Yatzi? Det viktigste er ikke å vinne, men å slå alle de andre. Litt hjernetrim i form av quiz er også obligatorisk. I år blei det 14 av 30 rette. Burde nok hatt over halvparten for å kunne si meg godt fornøyd.

Påska 2015 - Quiz

Retrospilling

I de fleste ferier pleier jeg å ta fram min gamle Sega Master System for å spille litt gamle spill. Denne påske testet jeg også noen nye. Du kan lese mer om det her.

Påska 2015 - The Sims

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.