10 år siden jeg begynte å blogge

frankeivinds-verden-10ar

Det er nå 10 år siden jeg startet å blogge. 24. april 2006 opprettet jeg en blogg på Blogspot som vist på bildet over. Den eksister faktisk ennå, frankeivind.blogspot.com, men oppdaters naturlig nok ikke lenger. Jeg flyttet alt over til eget domene, frankeivind.net, i september 2008 og har blitt her siden.

Jeg har ikke hatt noe spesielt tema for bloggen. Så her er det hummer og kanari. Alt fra bilder til anmeldelser av filmer og spill, og andre ting.

Men det var en tid før bloggingen også. I mars 2000 lagde jeg min egen hjemmeside på Geocities. Du kan lese mer om det i et innlegg jeg skrev i 2009.

10 år går veldig fort. Dette er innlegg nr. 2012. Gratulerer så mye til meg selv!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.