PyeongChang 2018: God norsk medalje helg

Etter godt og vel en uke med OL i PyeongChang, fått en hel bråte med medaljer. Også i helga hanket de norske utøverne inn en del. Inkludert medaljene mandag 19. februar, har Norge nå 11 gull, 9 sølv og 8 bronse. Totalt 28 medaljer og leder dermed medaljestatistikken.

Lørdag 17. februar startet med norsk gull på kvinnenes 4×5 km stafett. Den blei fulgt opp med bronse til Tiril Eckhoff på kvinnes 12.5 km fellesstart i skiskyting. Det blei også en bronse til Robert Johansson i hopp stor bakke for menn.

På søndag 18. Blei det gull til Oystein Braaten i slopestyle for menn. Gull til mennene på 4×10 km stafett. Og bronse til Emil Hegle Svendsen på 15km fellesstart i skyskyting for menn.

Mandag 19. februar var heller ingen dårlig dag for Norge. Håvard Lorentzen satte olympisk rekord på 500 m skøyter for menn og tok dermed gull. Det blei også gull til de norske hopperne i mennenes lagkonkurranse i stor bakke.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.