Turist i egen by 2018

Det kunne vel egentlig ikke vært noe bedre vær for Turist i egen by søndag 15. april. Oslo viste seg absolutt fra sin beste side for både oss innbyggere og tilreisende.

Jeg har vært med på dette noen år og i år var jeg stort sett på nye steder. Første stopp var hos Kreftforeningen hvor man kunne se den teknologiske utviklengen innenfor kreftforsking og behandling.

Turen gikk deretter til Norsk hjemmefront museum. Et viktig innblikk i norsk historie under 2. verdenskrig. Tyskerne forbød jo en del ting under krigen og jeg er imponert over kreativiteten til det norske folk på måter de blant annet gjemte radioer på.

Besøket på Historisk museum ble dessverre kort. Der var luften alt for dårlig, så vi hastet oss gjennom et par utstillinger før vi måtte ut.

Nå er jeg ikke så veldig inne i kunstens verden. Så et besøk på Astrup Fernley museet er jo alltid spennende. Med all respekt for kunstnerne, så er det mye “rart” der. Men jeg la merke til at mange av barne undret seg veldig over utstillingen, funderte og tenkte kreativt ovet det de så.

Foto: © 2018 – Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.