Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Fire sommerbilder i Aust-Agder Blad | Frank Eivinds verden

Fire sommerbilder i Aust-Agder Blad

De siste åra har jeg hatt som “tradisjon” og få i det minste et bilde i Aust-Agder Blad i løpet av sommeren. Det skjedde sommeren 2018 også, hele fire ganger.

Aust-Agder Blad har hatt fotokonkurranse i sommer hvor man kan merke bildene med #elskerRisør og #elskerGjerstad på Instagram.

Et av bildene mine kom også som de 12 i finalen, men der nådde jeg ikke helt opp. Det var Tonje Nore.

Det første bildet var av Sørlandsporten.
Så var det en dag jeg fikk hele to bilder i avisa, et med LegoFrankE og et av Risør II inn fra Stangholmgapet.
Så fikk jeg selfien min fra jettegrytene på Sild i avis.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.