Paramount+ kommer hos RiksTV i oktober

I oktober lanserer RiksTV Viacoms strømmetjeneste, Paramount+, som en del av RiksPakken. Gjennom samarbeidet med Viacom vil RiksTV tilby filmer fra Paramount Pictures, i tillegg til innhold fra MTV og Comedy Central.

Viacom International Media Networks Nordics (VIMN) og RiksTV har inngått en avtale som gir RiksPakken-kunder tilgang til Paramount+ i oktober.

Paramount+ er en strømmetjeneste som tilbyr både nye og klassiske filmer. I tillegg tilbyr tjenesten en rekke barnefilmer og mer enn 1000 episoder av populære programmer fra MTV og Comedy Central, som eies av Viacom.

Med Paramount+ styrker RiksTV sin bestselgende TV-pakke ytterligere. Avtalen med Viacom gir RiksTV mulighet til å tilby ferske storfilmer fra Paramount Pictures.

– Det er ingen hemmelighet at seerne ønsker et godt og variert innhold, og det er med stor glede vi kan tilby våre kunder enda flere filmklassikere, og ikke minst Paramounts nyeste filmer, sier Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV.

– Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene mest og best mulig tjenester og innhold. Med lanseringen av HBO Nordic i fjor, nylig avtale med TV 2 Sumo og nå Paramount+ får kundene våre spennende merverdier. Det har også ført RiksTV til topps i BIs Norsk Kundebarometer 2018, forteller Franck-Sætervoll.

Visepresident for innholdsdistribusjon i Viacom, Jesper Dahl, påpeker at TV-distributører i Norge er ledende når det kommer til å pakke innhold i sine tilbud.

– Vi er glade for at norske TV-distributører ser verdien Paramount+ bidrar med som et premium-produkt for sine abonnenter. Å fortsette å utvikle tjenestene til Paramount+ i Norge er en del av vår langsiktige strategi. Vi er veldig glade for å kunne lansere Paramount+ sammen med RiksTV, avslutter Dahl.

Paramount+ lanserer nytt innhold løpende og vil bli implementert i RiksTVs brukergrensesnitt, tilgjengelig via TV-dekodere tilkoblet internett, RiksTV-appen og via nett-TV.

Kilde: Pressemelding

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.