Altibox med dyplenking til NRK og Get med ny boks

De ulike tv-tilbyderne har NRK sitt innhold i sitt tilbud til oss kunder. Men når man skal se innholdet, må man hoppe ut av tilbydernes  portaler og inn i NRK sin. Det blir det nå slutt på, i alle fall for Altibox sine kunder.

Som første tilbyder i landet integrerer Altibox NRKs rikholdige programarkiv i sin tv-plattform. Dermed får kundene tilgang til alt NRK-innhold på store og små skjermer. Våren 2019 får Altibox såkalt dyplenking til NRKTV, og Altibox-kundene må derfor ikke lenger ut av Altibox-universet for å finne siste episode av Mesternes Mester eller en annen av sine favorittserier på NRK.
– Det handler om hvor kundene er og deres modus: Du slår på tv, og dekoderen står gjerne på fra før. Da er du inne i vår tv-løsning og kan finne og se innholdet umiddelbart fordi NRKs innhold er sømløst integrert, sier styreleder Toril Nag i Altibox.

NRK er også svært godt fornøyde med resultatet og tilbudet tv-kundene nå får.
– Vi har et nært og godt samarbeid med Altibox om presentasjon av NRKs innhold på deres plattform. Måten vi nå har integrert søkbar programinformasjon og dyplekning på hos Altibox ivaretar vår rolle som publisist, men gir også Altibox kundene lett tilgang på alt vårt innhold. Vi ser frem til at norske tv-kunder skal få et enda bedre tilbud av norsk innhold på en kundevennlig måte, sier Bjarne Andre Myklebust, distribusjonssjef i NRK.

Get lanserer en ny boks basert på Android.

Vi har skapt Norges råeste tv-boks som gir deg én plattform for hele underholdningsuniverset. Med denne lanseringen gjør vi hjemmene og hverdagen enda bedre, og vi gleder oss til å begeistre kundene våre med både teknologi og innhold i 2019, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get og påtroppende leder for Telia Consumer Home.

Get boX er den tiende tv-boksen selskapet lanserer, og den blir et veikryss for alt av tv og underholdning. Derfor har den siste tv-boksen fra Get fått det passende navnet X. Med Gets nye TV-opplevelse får du alt fra TV-kanalene, ukesarkivene og strømmetjenester som HBO, NRK TV og YouTube i én og samme opplevelse.

– Dette er den råeste tv-boksen som finnes på det norske markedet. Den er bedre enn konkurrentene på alle parametere og den vil fortsette å ligge i forkant fordi den er basert på Google sin åpne standard. Vi mener med hånden på hjertet at dette er et billigere og bedre alternativ til alle løsninger, også Apple-TV, sier Espen Åtland, TV-og Underholdningssjef i Get.

Pressemelding fra Get og Altibox

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.