Backstreet Boys i Oslo Spektrum 1 juni 2019

Så var Backstreet Boys tilbake i byen. De spilte for et fullsatt Oslo Spektrum lørdag 1. juni. Kjæresten og jeg hadde orkesterplass, bare et par meter fra gjerdet og scenekanten. Dette er faktisk min andre Backstreet Boys konsert. Første gang var i 2012, da de turnerte sammen med New Kids on the Block.

Personlig har jeg ikke noe annet forhold til Backstreet Boys enn det som blir spilt på radioen. Men det er jo artig å se dem opptre. Det ser ut som at de har det gøy på scenen, selv etter 26 år på farten. De tar seg selv heller ikke så alt for høytidelig.

Mens det for 20 år siden garantert var en hovedvekt av fjortiser blant publikum, var det nå modne kvinnfolk som dominerte, med en og annen mann inni mellom.

Det var en underholdende og gøy konsert med musikk fra deres nyeste album DNA og de kjente og kjære klassikerne.

Så her kommer en liten bildebonanza!

Foto: © 2019 – Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.