Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Sommertid 2020 - Husk å stille klokka en time fram | Frank Eivinds verden

Sommertid 2020 – Husk å stille klokka en time fram

I disse Korona-tider er det mye som er unormalt og uvanelig. Men en ting er i allefall ved det samme, nemlig å stille klokka. Natt til søndag 29. mars skal klokka stilles en time fram fra 02.00 til 03.00.

Sommertid i 2020 varer altså fra søndag 29. mars til søndag 25. oktober. Nå blir det mye lysere på kveldene, og det skal bli fint.

Det har jo lange vært snakk om at sommertid skal avskaffes, men ingenting er bestemt i forhold til det ennå. Så da er det bare å fortsette og stille klokka.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.