Hjemmekontor dag ørten – Internett nede

Det går egentlig veldig greit med hjemmekontor, så lenge internett virker. I dag formiddag forsvant internett hos Get. Veldig upraktisk med to som har hjemmekontor og to med hjemmeskole. Videokonferanse som plutselig blir brutt og skoleoppgaver som ikke kan bli levert inn. Det blei litt rådvillhet til å begynne med, men etter hvert fikk vi koblet oss over på 4G via mobil. Samboer har Telia og de smalt til med gratis 12 timers boost. Nå kan det kanskje virke som at internett (og TV-kanalene) var nede lenge, men alt var tilbake etter en god halvtime.

Været i Oslo har vært det man kan kalle variert i dag. Vi har hatt alt fra solskinn og blå himmel til haggel, regn og snø. Det har skifta veldig og vi har hatt flere runder med de ulike nedbørsformene og sol. Sånn er jo artig å få med seg når man har hjemmekontor.

Haggel som la seg litte grann, før det smeltet og forsvant.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.