Beijing 2022 – Søndag 13. februar

Det blei en veldig god norsk dag i Beijing 2022. Mennene gikk 4 x 10 km stafett, men det blei aldri så veldig spennende egentlig. Russland (eller ROC som de kalles under vinter-OL) gikk i tet under hele løpet, mens Norge lå greit til i gruppa bak og gikk inn til en fin sølvmedalje.

Kvinnenes jakstart 10 km skiskyting blei etter hvert veldig dramatisk. Marte Olsbu Røisland gikk ut først, skjøt godt og gikk først i mål. Ingrid Landmark Tandrevold så lenge ut til å kunne ta tredje plassen, men gikk på en total kollaps like før mål. Og plutselig var det Tiril Eckhoff som gikk inn til bronse.

Johannes Thingnes Bø gikk først ut på mennenes 12,5 km skiskyting jakstart. Han sleit dessverre med vinden på nest siste skyting, og franskmannen Quentin Fillon Maillet så sitt snitt til å skyte fullt hus og gikk inn til gull. Så var det bror Tarjei Bø som klarte et norsk sølv.

Det betyr at Norge står med 9 gull, 5 sølv og 7 bronse etter søndagens øvelser.

Beijing 2022 - Søndag 13. februar
Skjermbilde fra TV-Norge.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.