#barnehagestreik22 – Barnehageansatte med markering foran Stortinget

Barnehagestreiken er inne i sin tredje uke nå. Streiken handler kort om at vi som jobber i private barnehager tilknyttet PBL streiker for samme pensjonsvilkår som de i kommunale- og andre privatebarnehager har. Sånn det er nå, betaler vi mer, men får mindre tilbake.

Nå er det ca. 2400 i Utdanningforbundet, Fagforbundet og Delta som er i streik. Mange av dem, vil tro kanskje 5-600, møtte opp på Eidsvolls plass foran Stortinget i dag 2. november. Her var det forskjellige appeller og musikalske innslag. Etter å ha stått i regnet her en stund, marsjerte vi ned Karl Johann og til PBL sine kontorer for å vise at “her er vi”, slik vi også gjorde i forrige uke.

Det har kanskje vært litt lite pressedekning sett fra vår synsvinkel, men VG omtalte markeringa i dag og Fagbladet og Utdanningsforbundet hadde naturlig nok en artikkel om streiken. Både NRK og TV 2 (fra 03:23) dekket markeringen direkte med innslag og intervjuer.

Foto: © Frank Eivind Rundholt

#barnehagestreik22 - Markering foran Stortinget

#barnehagestreik22 - Markering foran Stortinget

#barnehagestreik22 - Markering foran Stortinget

#barnehagestreik22 - Markering foran Stortinget

#barnehagestreik22 - Markering foran Stortinget
LegoFrankE møtte også opp foran Stortinget og støtter de streikende barnhageansatte.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.