LegoFrankE har fått egen YouTube-kanal

Jeg tror det var i 2012 at jeg startet å ta med meg Lego-figuren LegoFrankE og ta bilde med den på steder jeg var. Etter hvert lagde jeg en Instagram-konto for LegoFrankE hvor jeg har lagt ut bilder som har med Lego å gjøre. Nå er tiden kommet for YouTube. Kanalen heter LegoFrankE og henspiller på min Lego-figur, mitt navn og at jeg bygger Lego. I hovedsak blir det nok videoer av ulike Lego-sett jeg bygger.

Kanalen ble opprettet 17. februar 2023. Noen av de første videoen er re-opplastinger fra byggevideoer som jeg har hatt på et par andre YouTube-kanaler jeg har, slik at alt er samlet i min nye Lego-kanal. Men det meste er altså nytt. Håper du liker det.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.