Se amerikanske TV-serier på Hulu.com

 

Hulu.com er en amerikansk nett-tjeneste hvor du gratis og fullt lovlig kan se TV-serier og filmer. Fordi dette er en tjeneste beregnet på folk i USA, kan ikke vi her i Norge bruke den uten litt hjelp. Du må nemlig ha en amerikansk IP-adresse. Dette kan du få ved å bruke en proxy eller enda enklere, laste ned og installere Hotspot Shield from AnchorFree.com (gratis program).

Hotspot Shield er i utgangspunktet et program som skal gi deg en sikker forbindelse ved bruk av åpne offentlige WiFi (tråløse) soner. Som en positiv bi-effekt for oss her i Norge, får du også en amerikansk IP-adresse.

Her er et lite sitat fra nettsida til Hotspot Shield:

Hotspot Shield creates a virtual private network (VPN) between your laptop or iPhone and our Internet gateway. This impenetrable tunnel prevents snoopers and hackers from viewing your email, instant messages, credit card information or anything else you send over the network. Hotspot Shield security application is free to download, employs the latest VPN technology, and is easy to install and use.

Når programmet installert kan du se på blant annet følgende TV-serier:

 • The Office
 • Family Guy
 • Bones
 • House
 • Heroes
 • Fringe
 • The Simpsons
 • 30 Rock
 • Terminator: The Sarah Connor Chronicles
 • Death Note
 • Chuck
 • Naruto
 • Knight Rider
 • Prison Break

Det finnes også en god del filmer du kan streame:

 • Close Encounters of the Third Kind
 • The Girl Next Door
 • The Fifth Element
 • American Virgin
 • Spy Game
 • Titan A.E.
 • Underworld: Evolution
 • Dude, Where’s My Car?
 • Bring It On
 • Men in Black
 • Requiem for a Dream
 • Liar, Liar
 • Ghostbusters
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Filmene og TV-seriene har noen korte reklamepauser.

This entry was posted in film, TV and tagged , , . Bookmark the permalink.


5 Responses to Se amerikanske TV-serier på Hulu.com

 1. Pingback: Frank Eivinds verden » Blog Archive » South Park ikke tilgjengelig i Norge lenger

 2. Benny says:

  Takk skal du ha for det proxy tipset eivind. Skulle se noen videoer på youtube og fikk denne hyggelige meldinga "This video is not available for your country". Skal teste med programmet du anbefalte og se om det funker nå.

 3. vegard says:

  takk for tipset:) dette funker for min del, men virker dessverre som om at linja blir alt for tregt for å kunne streame video. vanligvis er dette ikke et problem, har 16mbit. så ikke ut som om det var stort til konfigurasjonsmuligheter heller…kanskje jeg burde prøve med proxy?

 4. Frank Eivind says:

  @vegard – Jeg har også merket at linja blir en god del tregere. Jeg har prøvd proxy, men synes ofte det går tregt da også, eller så finner jeg ingen som virker.

  Har noen tips om gode stabile proxy servere, så hadde det vært fint.

 5. marte says:

  hvordan avinnstallerer man hotspot ? prøvd å slette men funker jo ikke…

Legg igjen kommentar