Siste sesong av LOST på TVNorge

Onsdag 10. mars er LOST tilbake på TVNorge. Endelig skal vi få svaret på alt… forhåpentligvis. Jeg håper det blir noen gode episoder som gir svar på sentrale deler av LOST. Hvorfor de har vært på øya, hvorfor øya måtte forsvinne, tidsreisene, hvem er egentlig Locke? Men samtidig håper jeg på at vi ikke får svar på alt kanskje. Kan fort bli en skuffelse, så noe bør vel kanskje bli stående ubesvart. Det blir derfor veldig spennende å se hvordan sesong 6 av LOST avsluttes.

TVNorge starter med en dobbelepisode kallt LA X, og deretter går det slag i slag.

Er du en ev dem som funderer på ulike teorier omkring LOST, anbefaler jeg den amerikanske podkasten LOSTcasting With Wayne And Dan. De går igjennom episode ganske bra, har ulike teorier og tar imot innspill fra lytterne sine. Siden amerikanerne ligger et stykke foran oss i Norge, er det episode 21 av podkasten som hører til episodene som sendes 10. mars på TVNorge.

This entry was posted in blogg, TV and tagged , , , . Bookmark the permalink.


One Response to Siste sesong av LOST på TVNorge

  1. 1kr says:

    Nå har jeg ikke fått med meg alle sesongene, men jeg lurer på hvordan det skal ende.

Legg igjen kommentar