Apple skuffer

Aldri har vel Apple ropt ULV! ULV! så høyt noen gang. Mandag 14. november dukker følgende melding opp på Apple sin side: “Tomorrow is just another day. That you never for get.” Folk begynner å spekulere og håper både på det ene og andre: streaming, apps til AppleTV osv.

Så kom tirsdagen og Appel kunne fortelle at The Beatles nå var tilgjengelig på iTunes.

Ja, The Beatles har god musikk. Ja, Beatles er ikke vært på iTunes før. Nei, det fortjener ikke den oppmerksomheten Apple har klart å skaffe rundt denne lanseringen. Å ja, Apple har klart å ergre på seg mange folk på grunn av denne saken. Et lite #applefail søk på Twitter viser dette.

Nå bryr jeg meg kanskje ikke om The Beatles er på iTunes eller ikke. Men Apple bør ikke misbruke sitt PR-apparat. For når Apple sier hopp, ja da hopper folket.

Foto: Skjermbilde fra Apple.com

This entry was posted in blogg, internett, musikk and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.


2 Responses to Apple skuffer

  1. Marius says:

    Når man ser dette i retrospekt, var det kanskje litt vel krasst.. :p

Legg igjen kommentar