Har fått penger fra Ruter

I februar skulle jeg ut og reise, og måtte skaffe meg et Flexi-kort (det med åtte klipp på). Optimistisk puttet jeg en 200-lapp i automaten. Ved første forsøk kom pengene i retur. Ved andre forsøk skjedde det ingenting. Penge blei i automaten og jeg var uten billett. Tok ikke sjansen på å sløse 200 kroner til og kjøpte en enkelt billett.

Dette måtte jo meddeles på Twitter:

Da slukte @ruter sin billettautomat på Sinsen t-banestasjon min 200-lapp uten at jeg fikk noen billett. #iriterende

Det gikk ikke mange minuttene før Ruter svarte:

@frankeivind Hei. Send inn en henv her: via http://ow.ly/43k2h med info. Mvh Hege

Dermed slapp jeg å finne fram denne informasjonen selv, noe jeg likevel hadde tenk å gjøre senere samme dag.

Det tok riktig nok ca. fire uker (de hadde vel en del å tenke på under ski-VM), men nå har Ruter satt inn 200 kroner på min konto. Takker for god kundebehandling!

Legg igjen kommentar

%d bloggers like this: