Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!

geir_arnesen_tv3

Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow! er et nytt crazy program på TV3. Et utrolig morsomt og sprøtt program. Da jeg så traileren til det første gang, tenkte jeg at dette må jeg få med meg. Og så viser det set at en av deltakerne, Geir Arnesen, kommer fra samme by som meg. Vi er til og med oppvokst i samme gate. Så da er det ekstra morsomt å følge med på programmet.

Til Aust-Agder Blad (lokal avisa i Risør) sier Arnesen følgende:

Tv Tokyo er Japans største tv-selskap, og vi gjorde opptak med dem annenhver dag. Den dagen vi ikke var der, fikk vi oppleve japansk kultur. Jeg fikk blant annet prøve meg som sushi-kokk og mye annet forskjellig.

De hadde arrangert utrollig mye forskjellig for oss, så dette ble en reise en ikke kan få gjennom et reisebyrå. Hadde jeg fått tilbud om å dra en gang til, hadde jeg sagt ja på flekken.

I den første konkurransen skulle de løpe over en bom som beveget seg i motvind og ha med seg et egg over, samtidig som motstanderne kastet riskaker og vannballonger. Til VG.no sier Geir Arnesen:

Det ser kanskje lett ut, men det var det ikke. Og jeg er ikke akkurat godt trent heller. Det gikk litt utover kroppen.

Jeg er vel egentlig glad for at jeg kan sitte i TV-stolen og se på morsomheten. Men jeg skulle gjerne vært en tur i Japan, det hadde vært gøy.

Nå gleder jeg med til neste søndag.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: