Nok et uavgjort for Start

Så blei det nok et uavgjort resultat for Start. I andre runde av Tippeligaen spilte de 1-1 mot Lyn på SØR Arena. Jeg hørte kampen på radioen og det var veldig spennende mot slutten etter noen omdiskuterte situasjoner med bruk av hender. Dommeren var vel den eneste som mente at det ikke skulle være straffe. Men dette kan ikke jeg bedømme da jeg bare hørte kampen på radio, og ikke fått sett TV-bildene ennå.

Men, 1-1 er jo et greit resultat. Neste kamp er mot Viking i Stavanger.

[Oppdatering] Da har jeg sett TV-bildene av de to hendsene (hands – hvordan skriver man det egentlig). Den første burde nok vært straffe. Av reprisen så det ut til å være en aktiv hånd. Den andre hendelsen var grei nok. Ballen blei skutt rett mot hånda. Et sted må jo hånda være også. Men dømt er dømt. Dommeren har jo ikke tilgang til å studere repriser i slowmotion fra et utall kameraer. Han man jo ta en avgjørelse der og da.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: