Last ned Tekno i HD fra NRK

I fjor sendte NRK2 Teknomagasinet som var en utvidelse til Schrødingers katt og fokuserte på teknologi. Torsdag 26. mars startet sesong 2 og programmet hadde skiftet navn til Tekno. Denne sesongen er alt materiale egenprodusert i motsetning til i fjor da de baserte seg på innkjøpt materiale. Det er bra at NRK satser på et slikt magasin, da det er noe jeg har savnet.

Tekno er produsert i HD og selv om NRK ikke kommer til å sende i HD før i 2010, legger de det i alle fall ut som nedlasting med bittorrent. Og det synes jeg er veldig positivt.

De prøver også noe nytt. Tekno redaksjonen har nemlig lagt ut råmaterialet til en reportasje som hvem som helst kan laste ned, redigere, legge på sin egen hjemmeside (så lenge de følger retninglinjene som er gitt) eller laste reportasjen opp hos NRK igjen. Er du heldig kan din redigerte reportasje bli vist i siste program av Tekno. Så dette skal jeg prøve meg på.

Vil du se Tenko fil i HD kan du gå til NRKbeta for å laste ned torrent fila. Eller du kan se det første programmet rett under her.

Se videoen på NRKbeta videoDirektelink til denne videoen

NRKbeta har også laget en liten bakomreportasje som du kan se under.

Se videoen på NRKbeta videoDirektelink til denne videoen

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: