NRK: “Flyttefeber – en ny start” som HD nedlasting

Flyttefeber NRK HD

I kveld startet NRK 1 med en ny serier, Flyttefeber – en ny start. Det som interesser meg med denne serien er at NRK har lagt den ut for nedlasting med bittorrent i full HD, dvs. 1920 x 1080. Så lenge NRK ikke sender i HD er jo dette et godt alternativ for alle HD sugne nordmenn. Jeg er glad for at NRK tar på alvor sin bittorrent satsing og at de stadig vekk legger ut nye programmer.

Dette handler serien om, sitat fra NRK.no:

De fleste nordmenn flytter en eller annen gang i løpet av livet, og utgangspunktet for å flytte på seg varierer stort. De aller fleste vil derfor kunne kjenne seg igjen i serien. Her skildres flytteprosesser i mange av livets faser, fra de første eskene pakkes ned, nøkkelen overtas og til det nye stedet sakte, men sikkert fylles opp til å bli et hjem.

Jeg liker denne doku-drama-virkelighets sjangeren, men kommer nok til å følge med denne serien også mye på grunn av at den er tilgjenelig i full HD.

Serien kan lastes ned fra NRKbeta sine bittorrent sider. Her finner du også andre serier NRK har som nedlasting. For enkelhets skyld, her er RSS-feeden for programmt: http://nrkbeta.no/torrent/flyttefeber/flyttefeber2009.rss og her er linken for torrent fila: http://nl.nrk.no/torrent/flyttefeber/flyttefeber.s01e01.1920×1080.h264.NRK.mp4.torrent.

Flyttefeber NRK HD

Flyttefeber NRK HD

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: