Nydelig dag i Oslo

Det har vært en svært deilig i Oslo i dag. Skyfritt, en god og varmende sol og over +20°C. Og jeg måtte jo benytte meg av det gode været.

Så jeg dro til Frognerparken hvor det var mange folk, fikk tatt litt bilder. En tur innom slottet. Vel, jeg var i alle fall på utsiden. Og på operaen. Der var det veldig lyst med den hvite marmoren. Hadde vel vært greit med litt mørkere materiale.

Her er noen av bildene jeg tok. Alle de 13 bildene kan du se på Flickr. Alle bildene har en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

oslo_1mai_08

oslo_1mai_04

oslo_1mai_02

oslo_1mai_13

oslo_1mai_11

oslo_1mai_10

oslo_1mai_06

4 thoughts on “Nydelig dag i Oslo

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.