Kveldsmat hadde sommeravslutning i Storestudio

kveldsmat_01

Onsdag 10. juni var siste sending for Kveldsmat på NRK P1. Og siden dette var siste program før sommeren, var publikum invitert til Storestudio på Marienlyst. Og for første gang har jeg vært publikum i et radio eller TV-program. Det var veldig artig. Og ca. 280 personer var samlet i Storestudio. Dette ga absolutt mersmak.

kveldsmat_02

Nå har jeg ikke fått høre programmet igjen (kan lastes ned som podkast), men programleder Kari Slaatsveen sa at det hørtes bra ut på radioen. I tillegg til Kari Slaatsveen, var Rune Gokstad, Espen Omdahl, Harriet Karoliussen, Jon Skolmen, Wolfgang Plagge og Norunn Blichfeldt Schjerven tilstede.

Som vanlig var programmet som omtaler seg selv som “et radioprogram for overtrøtte”, overøst av små og viktige ting i hverdagen. Konkurransen 4 spørsmål var det også.

Kveldsmat tar nå sommerferie fram til 26. august.

PS: Sendingen er også tilgjengelig i NRK sitt nett-TV.

Alle bildene har en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: