Godt og varmt på første feriedag

Min første feriedag i sommer. Jeg er et B-menneske, så jeg sto ikke opp før halv-elleve. Og varmen gjør at hangen til mat ikke er så veldig stor. Så frokost/lønsj blei ikke inntatt før klokka tre i ettermiddag, på McDonalds.

gullmann

Jeg fikk kjøpt meg noen nye sko. De gamle er fremdeles gode, men snart utgåtte. Så det kan være greit å kjøpe før de faller fra hverandre. Jeg har også store problemer med å komme ut fra Platekompaniet uten en ny film i posen. I dag blei det Top Secret, Doomsday og The Blues Brothers på DVD i tillegg til Hallelujah volum 2 CD med Lind, Nilsen, Fuentes og Holm.

Det har vært veldig varmt i dag. Og heldigvis har det vært en del skyer i hovedstaden. Men til tross for det har gradestokken vist over +30 grader, og jeg vil ikke tenke på hvor varmt det hadde vært om det hadde vært skyfri.

De som tok seg en tur på Karl Johan kunne se flere “statuer” av typen som er avbildet til høyre. Jeg vil tro at det var ganske varmt å stå slik i dag.

Temperaturene i Sør-Norge er nå høyere enn det du finner i Middelhavet. Så skulle du være der nå, kunne du spart pengene og holdt deg hjemme (med forbeholdt om du da bor i Sør-Norge til vanlig).

I en slik varme, er det bare noen få ting som hjelper. En is, kaldt vann, en iskald Cola er heller ikke så dumt. Og det er ganske greit med en vifte også. Den har i alle fall jeg funnet fram.

kroneis 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: