Fra høyre til venstre

Samoa med sine 180.000 innbyggere måtte mandag 7. september flytte bilen over på den andre siden av veien. De gikk da over fra høyre til venstre kjøring. Kirkeklokkene kimte og statsminister Tuilaepa Sailele Malielegaoi ga instruksjoner på radio om sidebyttet. Etter et lite opphold var trafikken i gang igjen, og det skal ha gått greit uten noen ulykker.

Men skepsisen til veibyttet har vært stor: “Gatene vil bli veldig farlige, sa Paul Caffarelli. – Og hvem er ansvarlig hvis det skjer en ulykke når vi overfører gjestene fra fergeterminalen? Jeg vurderer seriøst å stenge hotellet. Heller tapt inntekt enn tap av liv. Turistenes liv vil være i fare.”

Her er et lite nyhetsinnslag fra ITNnews.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: