Ikke rik på blogging

 adsense_logo

Da jeg startet å blogge var ikke hensikten med det å tjene penger, ei heller å ha 10 000 personer inne på bloggen hver dag. Jeg ville rett og slett bort fra det tradisjonelle hjemmeside-opplegget og finne noe som var lettere og oppdatere og publisere ting på. Startet derfor med en blogg på Blogger.com (Blogspot). Men følte at det etter hvert blei litt for begrensende og for ca. halvannet år siden gikk jeg over til WordPress på eget domene (hos One.com). Noe jeg er veldig fornøyd med.

Som sagt hadde jeg ikke til hensikt å tjene penger på bloggen. Men for ca. sju måneder siden startet jeg med Adsense fra Google. De betaler først ut penger når du har tjent 600 kroner. Det beløpet nådde jeg for ikke så lenge siden, men altså etter ca. sju måneder. Ikke noe stort beløp, men det dekker faktisk utgiftene til to domener og dertil hørende webhotell. Og da er jeg faktisk fornøyd.

Jeg synes selv det kan være irriterende med for mye reklame på blogger og nettsider, og håper jeg har plassert de jeg har på fornuftige plasser. Tar gjerne i mot kommentarer på dette.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.